tiistai 6. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 luetuimmat postaukset sekä omat suosikkini

Perustaessani Maikin mokomin -blogin, ajattelin, että tekisin sitä lähinnä itseni iloksi. Nyt kuluneen puolen vuoden aikana, jolloin blogi on ollut olemassa, on kuitenkin ollut tosi mukavaa huomata, että tätä lukevat muutkin kuin minä. Blogin pitämisessä parasta onkin ollut vuorovaikutus, ideoiden jako ja yhteinen inspiroituminen teidän kanssa, jotka olette lukeneet tätä blogia. Siispä suuri kiitos kaikille täällä vieraileille ja kommentteja jättäneille – kivaa, että olet mukana! :)

Vaikka blogi onkin perustettu vasta viime kesänä, minusta oli silti kiinnostavaa tehdä katsaus siihen, mitkä postaukset olivat viime vuonna kaikista luetuimpia. Viidestä suosituimmasta tekstistä kaksi oli DIY-ohjeita. Onkin tosi ilahduttavaa, että myös jutut, jotka eivät sisältäneet reseptejä, ovat saaneet lukijoita. Vaikka blogin sisältö tulee jatkossakin painottumaan ruokajuttuihin, askartelu- ja käsityöaiheisia postauksia on luvassa myös vuonna 2015. Katsotaan, mitä keksitään :)


Vuoden 2014 viisi luetuinta postaustaJa sitten vielä lista omista lemppareistani (ei missään erityisessä järjestyksessä)


Omat suosikkini
Tofua ja soba-nuudeleita seesami–lime-kastikkeella
---------------------------
English summary

When I started this blog about half a year ago I thought I would be its only reader. However, I have been gladly surprised to notice that there are other visitors too. I'm really thankful to all of you who have read the blog and commented on the posts!

As the new year has now begun I thought it would be nice to summarize last year by checking which posts had most readers. I also made a brief list of my own favorites.

The most popular posts of 2014

(shown in the first picture of this post)

4 kommenttia:

 1. Makoisa on ollut (puoli)vuotesi! Haluaisin kokeilla oikeastaan kaikkea, myös noita ihania diy-projekteja, mutta ihan eniten tuota italialaista piirakkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivasti sanottu! :) Tuo kikhernejauhopohjainen piirakka on siitä kiva, että sen päälle voi laittaa mitä vain täytteitä. Olen itse miettinyt, että näin talvella esim. jotkin uunissa paahdetut juurekset voisivat olla hyvä täyte

   Poista
 2. Haa, minunkin blogini luetuin juttu on jotain aivan muuta kuin ruokaa. Nimittäin saippuaa :D
  Makoisaa uuttakin vuotta ja intoa sekä iloa blogin pitoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ruokablogi onkin siis varsin venyvä käsite :D
   Ja samat toivotukset myös sinulle :)

   Poista

Olisi kiva kuulla kommenttisi! – I appreciate your comments! :)

PINT IT HOVER BUTTON START -->