perjantai 19. syyskuuta 2014

Maapähkinävoi + päärynä + balsamico-siirappi | Peanut butter + sliced pear + balsamic syrup


Maapähkinävoita sisältäviä reseptejä ei ole koskaan liikaa. Uusin rakkauteni on yhdistää se päärynään ja happaman makeaan balsamicosiirappiin. Maapähkinävoi käy yllättävän hyvin yhteen etikkaisten makujen kanssa, minkä opin Joy the Baker -blogista (tuo on mun guilty pleasure).

Mitä te muut laitatte maapähkinävoileivän päälle? :)


Kuvan leivässä siis

Kokojyväruisleipää, paahdettuna
Maapähinävoita (+ ripaus suolaa)
Päärynää, ohuina siivuina
Balsamico-siirappia

Niin hyvää.

---------------------
English summary

An another way to use peanut butter. So good.

Wholegrain ryebread, toasted
Peanut butter (+ pinch of salt)
Pear, thinly sliced
Balsamic syrup

3 kommenttia:

  1. Ah, tätä pitää testata. Itselläkin on (hyvä/paha?) tapa heittää maapähkinävoita vähän kaikkialle. Ja syödä siinä sivussa vähän suoraan purkistakin. Yolo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, sama täällä. Relevantimpi kysymys olisi varmaan ollut, mihin maapähkinävoi EI sovi :)

      Poista

Olisi kiva kuulla kommenttisi! – I appreciate your comments! :)

PINT IT HOVER BUTTON START -->