Maapähkinävoita sisältäviä reseptejä ei ole koskaan liikaa. Uusin rakkauteni on yhdistää se päärynään ja happaman makeaan balsamicosiirappiin. Maapähkinävoi käy yllättävän hyvin yhteen etikkaisten makujen kanssa, minkä opin Joy the Baker -blogista (tuo on mun guilty pleasure).
Mitä te muut laitatte maapähkinävoileivän päälle? :)
Kuvan leivässä siis
Kokojyväruisleipää, paahdettuna
Maapähinävoita (+ ripaus suolaa)
Päärynää, ohuina siivuina
Balsamico-siirappia
Niin hyvää.
---------------------
English summary
An another way to use peanut butter. So good.
Wholegrain ryebread, toasted
Peanut butter (+ pinch of salt)
Pear, thinly sliced
Balsamic syrup
Ah, tätä pitää testata. Itselläkin on (hyvä/paha?) tapa heittää maapähkinävoita vähän kaikkialle. Ja syödä siinä sivussa vähän suoraan purkistakin. Yolo.
VastaaPoistaHah, sama täällä. Relevantimpi kysymys olisi varmaan ollut, mihin maapähkinävoi EI sovi :)
PoistaKuulostaa todella herkulliselta!
VastaaPoista